Website coming soon!

Wij zijn druk bezig met de nieuwe website! Binnenkort online.

Video rondleiding

Video rondleiding

Wandel en fietsroutes
Vanuit Landsmeer kunt u gebruik maken van mooie wandel- en fietsroutes, zodat u de prachtige omgeving met veel water en natuur goed kunt verkennen. Wij kunnen u adviseren over de mooiste fietsroutes.

Nationaal Landschap Ilperveld
Rond Landsmeer ligt het natuurlijk gebeid en toeristische bezienswaardigheid de Ilperveld. Dit Nationaal Landschap is een bijzonder gebied vol mooie natuur en cultuurhistorie. U vindt er tal van wateren die aantrekkelijk zijn voor watervogels. Dit landschap is onderdeel van een Natura 2000 gebied.

Dagje Amsterdam
Ongeveer 10km van de Casa Grande ligt het centrum van Amsterdam. Een dagje weg in Amsterdam kan ontzettend divers zijn. Door de grote hoeveelheden toeristen zijn er ontzettend veel leuke dingen te beleven in onze hoofdstad. Maar misschien is het wel leuker om niet alleen de toeristische attracties te bezoeken maar ook de iets onbekendere uitjes eens een bezoekje te brengen. Wij kunnen u hier van alles over vertellen.

Winkelen in Amsterdam
In de Nederlandse hoofdstad vind je mooie grachten en het Rijksmuseum, maar wist u dat er ook heel goed gewinkeld kan worden in Amsterdam? Dagelijks komen er dan ook mensen vanuit het hele land richting de grachtenstad om te shoppen. Doordat de Casa Grande slechts 10km van het centrum ligt is dit dus een perfecte dag opvulling!

Elke dag iets leuks
Er is elke dag wel iets te doen in de omgeving van Landsmeer, wij informeren u hier graag over alle bezienswaardigheden en toeristen attracties. Of u nou een dag, mid-week of week in de Casa Grande verblijft, u hoeft zich nooit te vervelen!