Details

Handige informatie

Reserveren

Casa Grande is te boeken via de reguliere grote hotel websites, zoals Booking.com, VRBO en Airbnb, maar u kunt ook rechtstreeks bij ons boeken, zodat u geen commissie betaald bij een reservering. Het boeken kan via de Reserveren knop. Na goedkeuring van uw reservering vragen wij om een aanbetaling van 30% van de totale boekingssom. U kunt bij ons betalen via een bankoverschrijving, met Pay-Pal of met credit card. Mocht u de voorkeur hebben voor een andere betaalwijze, neem dan contact met ons op. Een reservering is pas definitief nadat wij u een bevestiging hiervan hebben gestuurd en de aanbetaling is voldaan.

De prijzen in de kalender zijn standaardprijzen voor 2 personen voor week en weekend dagen. Deze prijzen zijn niet altijd actueel. Voor actuele prijzen kunt u onze listing op Airbnb bezoeken of ons een aanvraag sturen per e-mail, info@casagrandelandsmeer.nl

Check-in en check-uit

Inchecken kan vanaf 14.00u.  Indien wij geen gasten hebben die dezelfde dag moeten uit checken, is het mogelijk om vroeg in te checken. Indien dit niet mogelijk is kunt u wel eerder dan 14.00u aankomen om vanaf 11.00u de bagage alvast af te geven en de sleutels in ontvangst te nemen.

Het uitchecken is uiterlijk om 10.00u. Indien er geen nieuwe gasten komen dezelfde dag, dan is het mogelijk om later uit te checken. Tot 12.00u is dat gratis maar mocht u nog later wensen uit te checken dan is dat mogelijk  tot uiterlijk 17.00u tegen een vergoeding van € 50.

Betalingsvoorwaarden

Bij het boeken vragen wij 30% aanbetaling. Het restant van de hoofdsom kan bij aankomst worden voldaan in de woning. Indien u het volledige bedrag vooraf wenst te betalen dan kan dat ook. U dient dat dan zelf even aan te geven.

Borg

Wij vragen € 200 borg. Deze dient bij aankomst contant te worden voldaan. Indien bij het uitchecken de woning er netjes uit ziet en er geen bijzonderheden zijn, dan krijgt u de borg terug. Eventuele beschadigingen of zaken die worden vermist zullen worden verrekend met de borg.

Annuleringsvoorwaarden

 • Indien u 2 maanden of langer voor de aankomstdatum annuleert, dan restitueren wij de aanbetaling, met inhouding van € 100 administratiekosten. Indien u besluit om later alsnog een keer bij ons te verblijven, dan krijgt u deze € 100 ook terug in de vorm van een korting.
 • Indien u annuleert tussen 2 maanden en 7 dagen voor de aankomst datum, dan houden wij de 30% aanbetaling. Indien u besluit om later alsnog een keer bij ons te verblijven, dan krijgt u 50% van dit bedrag als korting voor een volgende boeking.
 • Indien u annuleert binnen 7 dagen voor aankomst dan bent u de volledige aanbetaling aan ons verschuldigd.
 • Annuleringen in verband met het niet kunnen reizen vanwege een pandemie of bijzondere omstandigheden (zoals bij een sterfgeval in de familie) worden volledig gerestitueerd.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting in Landsmeer bedraagt 7% over de totale boekingssom. Dit percentage kan in een volgend jaar worden aangepast. Houdt u daar rekening mee indien u boekt voor een komend jaar.

Hoe kunt u ons bereiken?

Auto

Casa Grande is vanaf de Ringweg A10 om Amsterdam te bereiken via Afslag S117. Volg het bord Landsmeer en na 400 meter ziet u de woning aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer vanaf de woning naar Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld naar de kust, Volendam of de Zaanse Schans is prima geregeld.

Op 80 meter van de woning is een bushalte. Bus 319 brengt u in 11 minuten naar de metro in Amsterdam Noord. De metro is in 4 minuten op het centraal station in Amsterdam.

U kunt beschikken over onze anonieme Openbaar Vervoer kaarten. Elke kaart heeft een saldo van ongeveer € 10 en bij het uitchecken betaalt u alleen hetgeen u heeft verbruikt. Opladen kan in de supermarkt of bij elk (metro) station in Amsterdam. Indien het saldo hoger is dan bij aanvang, dan krijgt u het verschil van ons terug. Bij verlies van een ov kaart zijn wij genoodzaakt om € 20 en het resterende saldo van de kaart in rekening te brengen.

U kunt uw auto ook bij het metrostation in Amsterdam Noord parkeren. Indien u de Openbaar vervoer kaart gebruikt bij het betalen kost het parkeren u het slechts € 1 per 24 uur.

Taxi

Vanaf de luchthaven Schiphol is het ongeveer 25 minuten naar de woning met een taxi. De kosten kunnen variëren maar gemiddeld zullen de kosten tussen € 60 en € 75 bedragen. Wij adviseren om een Uber taxi te nemen. (Voor meer dan 4 personen Uber black).

Wij kunnen ook het transport voor u regelen van en naar Schiphol voor € 50, ongeacht het aantal personen. Indien u naar Amsterdam wilt worden gebracht dan is dat mogelijk voor € 25. (Wel afhankelijk van onze beschikbaarheid).

Waarom Casa Grande?

 • Persoonlijke ontvangst
 • Van alle gemakken voorzien
 • Een schone woning heeft topprioriteit bij ons
 • Gratis gebruik maken van onze fietsen
 • Transfer service van en naar de luchthaven
 • Snelle en duidelijke communicatie
 • Wij staan 24/7 voor u klaar
 • Wij reageren binnen een uur op uw vragen